ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κάθε ροή εργασίας ξεκινάει με τη σάρωση

Οι ψηφιακές δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες με τις δυνατότητες της Primescan. Μπορείτε να συνδεθείτε με εξειδικευμένα εργαστήρια, να επιταχύνετε τον τρόπο επικοινωνίας και να εξελιχθείτε ως προς νέες δυνατότητες.  Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην ψηφιακή οδοντιατρική και προσφέρετε περισσότερες υπηρεσίες, όπως αποκαταστάσεις, εμφυτευματολογία, ορθοδοντική και συσκευές ύπνου. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε κάθε ψηφιακή ροή εργασίας με το Primescan.

Η ροή εργασίας στις αποκαταστάσεις βήμα προς βήμα

Βελτιώστε την αποδοτικότητά σας στις αποκαταστάσεις

Οι εργασίες με τη βοήθεια του Primescan γίνονται πιο γρήγορα, απλοποιημένα και με πιο υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Ψηφιοποιήστε τις υπάρχουσες ροές εργασιών διατηρώντας παράλληλα τη σχέση σας με το εργαστήριο ή προτείνετε νέες επιλογές θεραπείας.  Από μονές εργασίες σε γέφυρες, μπορείτε να προσφέρετε μεγάλες και πιο απαιτητικές εργασίες.

Κάντε μια γρήγορη, λεπτομερή και πλήρη σάρωση με το Primescan.  Οι λήψεις σας δίνουν την ευελιξία να διακόψετε και να συνεχίσετε τη διαδικασία σάρωσης ανά πάσα στιγμή. Καθώς σαρώνετε, αξιολογήστε την ποιότητα του στόματος στην οθόνη για καλύτερη ακρίβεια.Το DS Core ανεβάζει αυτόματα ένα αντίγραφο των δεδομένων του στόματος και το προσθέτει στα αρχεία ασθενών σας ως αρχείο .dxd. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε browser ανά πάσα στιγμή.
Στείλτε τα δεδομένα σάρωσης μέσω του Connect Case Center στο εργαστήριό σας για ευκολότερη παραγγελία με ένα κλικ.  Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DS Core για να μοιραστείτε αρχεία με συναδέλφους και να συνεργαστείτε σε σχέδια θεραπείας.  Μπορείτε επίσης να στείλετε όλα τα αρχεία ασθενών από μια πλατφόρμα σε περίπτωση παραπομπής του ασθενούς σας σε ειδικό.Με το DS Core, βιώστε έναν νέο τρόπο συνεργασίας με συναδέλφους ή ειδικούς. Συνδυάστε εύκολα αρχεία αποτύπωσης, ακτινογραφίες, βίντεο ασθενών ή φωτογραφίες σε μία βιβλιοθήκη.
ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Primescan είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα εργαστηριακά λογισμικά όπως το inLab, το exocad ή το 3Shape.  Όλοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σάρωσης εγκαθιστώντας ένα Connect Case Center Inbox. Εσείς και το εργαστήριό σας θα επωφεληθείτε αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης.
Με το Primescan, μπορείτε να παρέχετε μια ευρεία ποικιλία ενδείξεων και να παρέχετε στους ασθενείς σας εξαιρετική θεραπεία. Από έμμεσες αποκαταστάσεις όπως στεφάνες, ένθετα και γέφυρες, έως επι-εμφυτευματικές αποκαταστάσεις δηλαδή abutments και screw retained στεφάνες. Μπορείτε ακόμη και να επεκταθείτε σε αισθητικές εργασίες όπως οι όψεις και ολικές αποκαταστάσεις χαμόγελου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Λύσεις ψηφιακής ροής εργασίας με το Primescan

Εμφυτευματολογία με το Primescan

Οι ψηφιακές τεχνολογίες παίζουν κεντρικό ρόλο και η ενδοστοματική σάρωση είναι ένα λογικό βήμα προς μια πλήρως ψηφιακή ροή εργασιών εμφυτευματολογίας. Επωφεληθείτε από δεδομένα σάρωσης υψηλής ακρίβειας που ανοίγουν νέες δυνατότητες για να κάνετε τη ροή εργασιών απλούστερη και πιο αποτελεσματική.  Με το Primescan έχετε διάφορες επιλογές τόσο για εμφυτεύματα όσο και για προσθετική επί εμφυτευμάτων.

ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ορθοδοντική με το Primescan

Οι ορθοδοντικές διορθώσεις γίνονται όλο και πιο συχνές.  Η ψηφιακή αποτύπωση βοηθά το ιατρείο σας να καλύψει τις μοναδικές ορθοδοντικές ανάγκες των ασθενών σας. Χάρη στο Primescan και το DS Core, μπορείτε να συνεργαστείτε με εξειδικευμένους συνεργάτες για να παραγγείλετε ορθοδοντικές συσκευές – ή να επωφεληθείτε από την απρόσκοπτη ψηφιακή ροή εργασιών της Dentsply Sirona με την πλατφόρμα σχεδιασμού clear aligners της SureSmile.

 
ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θεραπεία υπνικής άπνοιας με το Primescan

Η αποφρακτική άπνοια ύπνου είναι μια σημαντική απειλητική για τη ζωή, χρόνια ασθένεια.  Η επικυρωμένη ροή εργασιών μας σε συνεργασία με την Panthera Dental σάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε μια άνετη, πρωτοποριακή λύση για να αλλάξετε τη ζωή των ασθενών σας προς το καλύτερο.

 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε περισσότερα για τους ενδοστοματικούς σαρωτές της Dentsply Sirona επικοινωνώντας μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.