Orthophos SL 3D

Επαναστατική τεχνολογία, πατενταρισμένος τρόπος τοποθέτησης του ασθενούς και εξαιρετικά ευέλικτα χαρακτηριστικά μίας υβριδικής 2D/3D μονάδας: όλα συνδυάζονται για να δημιουργηθεί μία μοναδική απεικονιστική επιλογή. Ο προαιρετικός κεφαλομετρικός βραχίονας προσθέτει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα.
Orthophos SL 3D
Previous slide
Next slide

Για εκείνους που επιθυμούν περισσότερα

Το τελευταίας τεχνολογίας υβριδικό 2D/3D μηχάνημα αποτελεί μία ποιοτική επιλογή για όσους ασκούν κλινική πρακτική αξιοποιώντας στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες, καθώς και για όσους απλώς επιθυμούν περισσότερα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας άμεσης μετατροπής DCS (Direct Conversion Sensor) επαναπροσδιορίζει το πρότυπο της πανοραμικής απεικόνισης παράγοντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία SL (Sharp Layer) που δίνει το όνομά της στα μηχανήματα, παρέχει εστιασμένες πανοραμικές εικόνες ακόμη και σε δύσκολα περιστατικά. Το Orthophos SL εγγυάται ευχέρεια χρήσης μέσω της αυτόματης τοποθέτησης του ασθενούς, του εύκολου χειρισμού με το χειριστήριο EasyPad και προσφέρει τον εξατομικευμένα προσαρμόσιμο χαλαρωτικό φωτισμό για την επίτευξη μοναδικής αισθητικής στο ιατρείο σας.

15 Περιστατικά από ιατρεία σε όλο τον κόσμο

Ανεξαρτήτως από το πού κατοικούν, οι συγγραφείς μας έχουν ένα κοινό μεταξύ τους: χρησιμοποιούν το Orthophos SL για τη διερεύνηση ασαφών διαγνώσεων και σύνθετων περιστατικών. Μάθετε περισσότερα για τη χρήση του Orthophos SL στη 3D απεικόνιση.
 
Orthophos SL 3D

Για εκείνους που επιθυμούν περισσότερα

1. Εξαιρετικές εικόνες

Ο μοναδικός αισθητήρας DCS προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας

 

2. Ολοκληρωμένα πανοραμικά και κεφαλομετρικά προγράμματα

Για οπισθομυλικές, ιγμορείων και κεφαλομετρικές απεικονίσεις. Ο κεφαλομετρικός βραχίονας στη δεξιά ή στην αριστερή πλευρά του μηχανήματος είναι προαιρετικός και μπορεί να μετεξοπλιστεί ανά πάσα στιγμή

 

3. Αξιόπιστες ευκρινείς εικόνες

Η τεχνολογία SL (Sharp Layer) παρέχει τη δυνατότητα προβολής εικόνων αξιόπιστης ευκρίνειας σε διαφορετικά επίπεδα

 

4. Ασφαλής και αποδεδειγμένη τοποθέτηση ασθενούς

Με μηχανοκίνητη κροταφική και μετωπική στήριξη, αυτόματο υπολογισμό της διακροταφικής απόστασης, φωτεινές ενδείξεις και σταθερές χειρολαβές, εκμηδενίζεται η ανάγκη για διορθωτικές λήψεις

5. 3D απεικόνιση ανάλογα με τις ανάγκες σας

Με τη χαμηλής δόσης (Low Dose) και την υψηλής ευκρίνειας (HD) λειτουργία, μπορείτε να λαμβάνετε 3D εικόνες στο επίπεδο δόσης των δισδιάστατων ακτινογραφημάτων και εικόνες υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση έως και 80 μm, αντίστοιχα

 

6. Ευέλικτη επιλογή όγκου ακτινοβόλησης

Από ø 5 cm x 5.5 cm έως ø 11 cm x 10 cm

 

7. Βέλτιστη επαναληψιμότητα εικόνας

Η αυτόματη τοποθέτηση με το πατενταρισμένο συγκλεισιακό μπλοκ δήξεως (occlusal bite block) και το εύχρηστο χειριστήριο EasyPad παρέχουν σταθερότητα και επαναλήψιμη ποιότητα εικόνας

 

8. Ευχάριστη ατμόσφαιρα

Ο χαλαρωτικός φωτισμός είναι διαθέσιμος σε περισσότερα από 30 χρώματα

Σας ενδιαφέρει;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Εταιρεία DENTICA A.E. είναι κατά βάση τεχνική εταιρεία η οποία από εικοσιπενταετίας εισάγει, χρηματοδοτεί, εγκαθιστά και αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη αποκλειστικά και μόνο οδοντιατρικών μηχανημάτων και τεχνικού εξοπλισμού

Ευέλικτοι όγκοι ακτινοβόλησης για ποικιλία κλινικών ενδείξεων

Όγκοι ακτινοβόλησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας από ø 5cm x 5.5cm έως ø 11cm x 10cm
Orthophos SL 3D

Δείγματα από 3D λήψεις

Previous slide
Next slide

Εξαιρετικά εξειδικευμένο – για κάθε ειδικευμένο επαγγελματία

Με τις απεικονιστικές λύσεις της Dentsply Sirona δε σχεδιάζουμε απλώς ποιοτικό εξοπλισμό αλλά λύσεις που δίνουν στους πελάτες μας τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς τους. Σας παρέχουν επαρκή και εύκολη πρόσβαση στις ακτινογραφικές σας εικόνες, υποστηρίζουν τις θεραπευτικές σας επιλογές και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε ένα ευρύτερο και ασφαλέστερο φάσμα υπηρεσιών.

DCS – Ευκρίνεια για λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας

Ο αισθητήρας άμεσης μετατροπής (DCS) έχει επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα της πανοραμικής απεικόνισης. Οι ακτίνες Χ μετατρέπονται απευθείας σε ηλεκτρικά σήματα – σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα, δεν υπάρχει απώλεια σήματος λόγω της υποχρεωτικής μετατροπής του μήκους κύματος ώστε να μεταπέσει στην ακτινοευαίσθητη περιοχή του φωτός. Αυτό σημαίνει καλύτερη και ακριβέστερη απεικόνιση για εσάς. Το αποτέλεσμα είναι ακτινογραφίες με μοναδικά υψηλό επίπεδο ευκρίνειας – ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλή δόση.
Previous slide
Next slide

DCS – μια σύγκριση

Στην εικόνα βλέπουμε μια ακτινογραφία με και χωρίς την τεχνολογία DCS.  Μετακινήστε τον κέρσορα επάνω στην εικόνα και δείτε μόνοι σας τη διαφορά που κάνει ο σένσορας DCS στην ποιότητα της ακτινογραφίας.

Autofocus – Εξαιρετικές εικόνες, χωρίς χειροκίνητα βήματα

Για να έχετε υψηλό επίπεδο ευκρίνειας στις πανοραμικές ακτινογραφίες, είναι απαραίτητη η σωστή εστίαση. Με τη λειτουργία autofocus θα λάβετε αυτόματα μια εικόνα με την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια. Τα απεικονιστικά συστήματα της Dentsply Sirona λαμβάνουν αρκετές χιλιάδες μεμονωμένες εικόνες σε μία περιστροφή και προσδιορίζουν αυτόματα τις περιοχές όπου η γνάθος έχει τη βέλτιστη θέση. Χωρίς πρόσθετα χειροκίνητα βήματα, αυτές οι εικόνες εμφανίζονται στη συνέχεια στην τελική ευκρινή εικόνα.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Δείγματα από 2D πανοραμικές λήψεις

Θέση ασθενούς και χρήση της βοηθητικής εικόνας

Orthophos SL 3D
Αναπτύξαμε μια ιδέα 10 σημείων για την εύκολη τοποθέτηση του ασθενούς και την τελική λήψη. Η ιδέα μας είναι η εξής: υψηλή ποιότητα εικόνας και άνεση για τον ασθενή και το βοηθό. Αυτή η ιδέα υποστηρίζει και παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την εξασφάλιση εικόνων υψηλής ποιότητας ώστε να γίνει ανάλυση της θεραπείας και εστιάζει στην εργονομία και την άνεση. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του bite-block, για παράδειγμα, καθορίζει αυτόματα τη σωστή κλίση της κεφαλής του ασθενούς, τοποθετώντας τον στο επίπεδο σύγκλεισης σε συνεργασία με τη στήριξη 3-σημείων της κεφαλής και τις σταθερές χειρολαβές για τη διασφάλιση της σταθερής θέσης και τη μείωση των περιττών σαρώσεων.

Ατμοσφαιρικό Φως

Orthophos SL 3D
Με επιλογή περισσότερων από 30 χρωμάτων, το ατμοσφαιρικό φως δημιουργεί μια ευχάριστη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα για τον ασθενή σας, η οποία συνδυάζεται τέλεια με το μοντέρνο ιατρείο σας.

Κεφαλομετρική απεικόνιση

Το Orthophos SL 3D προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης κεφαλομετρικού βραχίονα ανά πάσα στιγμή. Και για να είστε σίγουροι ότι ταιριάζει στο θάλαμο ακτινοβόλησης, ο βραχίονας μπορεί να τοποθετηθεί είτε στη δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά της μονάδας.

Προγράμματα Ceph που καλύπτουν όλες τις ορθοδοντικές ανάγκες.

Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αισθητήρα, αποκτάτε πλάγια και συμμετρική οπισθιοπρόσθια ή προσθιοπίσθια λήψη, καθώς και εικόνες άκρας χειρός. Για έκτοπα δόντια, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το 3D για να προσδιορίσετε την ακριβή θέση τους.

Παραδείγματα κεφαλομετρικών εικόνων

Previous slide
Next slide

Autofocus – Εξαιρετικές εικόνες, χωρίς χειροκίνητα βήματα

Για να έχετε υψηλό επίπεδο ευκρίνειας στις πανοραμικές ακτινογραφίες, είναι απαραίτητη η σωστή εστίαση. Με τη λειτουργία autofocus θα λάβετε αυτόματα μια εικόνα με την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια. Το Orthophos SL 2D λαμβάνει αρκετές χιλιάδες μεμονωμένες εικόνες σε μία περιστροφή και προσδιορίζει αυτόματα τις περιοχές όπου η γνάθος έχει τη βέλτιστη θέση. Χωρίς πρόσθετα χειροκίνητα βήματα, αυτές οι εικόνες εμφανίζονται στη συνέχεια στην τελική ευκρινή εικόνα.

FAQ

Οι απαιτήσεις ακολουθούν αυτές που ισχύουν για το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, Sidexis 4. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις απαιτήσεις συστήματος Sidexis 4.
Οι 3D μονάδες Dentsply Sirona λειτουργούν αποκλειστικά με το Sidexis 4. Ωστόσο, η μεταφορά των δεδομένων από το Sidexis XG στο Sidexis 4 είναι πολύ εύκολη. Το Sidexis 4 επιτρέπει την πλήρη ψηφιακή εμπειρία με τα πιο σύγχρονα εργαλεία.
Το Orthophos SL 2D και το Orthophos S 2D επιτρέπουν την αναβάθμιση σε 3D. Το Axeos είναι μια ειδική υβριδική μονάδα. Το Orthophos E δεν προσφέρει αυτήν την επιλογή.

Η οικογένεια των εξωστοματικών μηχανημάτων

Μάθετε περισσότερα για την ποικιλία των 2D και υβριδικών 2D/3D προϊόντων και κατεβάστε το φυλλάδιο της οικογένειας των εξωστοματικών απεικονιστικών μηχανημάτων.

Περισσότερα οφέλη για το οδοντιατρείο σας

Είτε ενδιαφέρεστε για εξοπλισμό είτε για λογισμικό, μια ποικιλία λύσεων απεικόνισης σας περιμένει.
Λογισμικό απεικόνισης Sidexis 4
Λογισμικό απεικόνισης  Sidexis ΙΧ
Πανοραμικά 2-D

Όλα τα 2D προγράμματα με μια ματιά

Εδώ θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των 3D μοντέλων μας:
Performance featuresAxeosOrthophos SL 3DOrthophos S 3D
Fields of View (cm)5×5 to 17×135×5 to 8×8
5×5 to 11×10
5×5 to 8×8
5×5 to 11×10
3D Low Doseyesyesyes
HD modeyesyesyes
Smart height adjustment yes
X-ray generator
60 – 90 kV, 3-16mA60 – 90 kV, 3-16mA60 – 90 kV, 3-16mA
Panoramic exposure time
P1: max 14,2 s
P1 Quickshot: max 9,1 s
P1: max 14,2 s
P1 Quickshot: max 9,1 s
P1: max 14,2 s
P1 Quickshot: max 9,1 s
Radiation time Ceph
Standard 9,4 s
Quickshot 4,7 s
Standard 9,4 s
Quickshot 4,7 s
Standard 9,4 s
Quickshot 4,7 s
User interface
new EasyPadEasyPadEasyPad
Patient positioning
automatic (occlusal bite block)automatic (occlusal bite block)automatic (occlusal bite block)
Panorama technology
DCSDCSCsI Plus
Autofocus
yesyesyes
Ceph arm (optional)
left or rightleft or rightleft or right
Ceph unit with 2 sensors
yesyesyes
Quickshot
yesyesyes
Base
optionaloptionaloptional
Wheelchair accessible
yesyesyes
Remote control
optionaloptionaloptional
Ambient Lightyes (cabinet and backlight)yes (backlight)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα απεικόνισης της Dentsply Sirona και ζητήστε πληροφορίες σχετικά με την ενδοστοματική απεικόνιση, το λογισμικό ή την τεχνολογία 2D και 3D απεικόνισης.