Primescan

Previous slide
Next slide

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά του.

Μια εξαιρετική επιλογή για μοναδικά αποτελέσματα: Το Primescan είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης στην ψηφιακή οδοντιατρική.  Ανεξάρτητα από το πώς θα θέλατε να σχεδιάσετε τη ροή εργασίας σας, το Primescan είναι το μέσο για την πιο αποτελεσματική ροή – τόσο όταν δουλεύετε μόνοι στο ιατρείο σας , όσο και με τους επιλεγμένους σας συνεργάτες.

Πολύ καλά σχεδιασμένο και απόλυτα συμβατό: Μαζί με τον ενδοστοματικό σαρωτή υψηλής απόδοσης έρχεται και το ολοκληρωμένο σύστημα σάρωσης με ΗΥ, οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Μαζί, αποτελούν ένα πολύ αποτελεσματικό και άνετο σύστημα – ικανοποιώντας τις ανάγκες σας με δύο ξεχωριστά διαμορφωμένες εκδόσεις:  Primescan AC με λογισμικό Connect:Ψηφιακή αποτύπωση και αποστολή περιστατικού απ’ ευθείας στο εργαστήριο.CEREC Primescan AC με λογισμικό CEREC:Το ολοκληρωμένο σύστημα προσθετικών αποκαταστάσεων σε μία μόνο επίσκεψη.

 

Primescan AC με λογισμικό Connect

Ψηφιακή αποτύπωση και αποστολή περιστατικού απ’ ευθείας στο εργαστήριο.

CEREC Primescan AC με λογισμικό CEREC

Το ολοκληρωμένο σύστημα προσθετικών αποκαταστάσεων σε μία μόνο επίσκεψη.

Primescan

«Τι με οδηγεί; Τα καλύτερα αποτελέσματα. Και το Primescan είναι η απάντηση μου.»

Primescan
«Το Primescan θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία της σάρωσης. Για εμένα και για την ομάδα μου, η ενδοστοματική σάρωση είναι πλέον πιο ακριβής, πιο γρήγορη και ευκολότερη από ποτέ. Είναι εύχρηστο, άμεσα έτοιμο για χρήση και ενσωματώνεται χωρίς προβλήματα στη ροή εργασίας μας. Ακόμη και οι ασθενείς μου επωφελούνται από τις υψηλές επιδόσεις του, καθώς η διαδικασία είναι πολύ πιο άνετη.Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία του, συλλέγονται περισσότερα δεδομένα σε υψηλότερη ανάλυση και υποβάλλονται σε γρήγορη επεξεργασία, με τέλεια ευκρίνεια και εξαιρετική ακρίβεια, που επιτρέπουν τις θεραπείες είτε ενός μόνο δοντιού είτε και ολόκληρης της γνάθου. Επίσης, το οδοντιατρείο μου συνδέεται εύκολα με το εργαστήριο και άλλους συνεργάτες μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να το δοκιμάσετε – και να απολαύσετε τη σάρωση!»

Για εκείνους που επιθυμούν περισσότερα

Όχι μόνο ο σύγχρονος σχεδιασμός του Primescan αλλά και η λεπτομέρεια στη σάρωση και οι υψηλές αποδόσεις, είναι τα χαρακτηριστικά του που θα σας συναρπάσουν.
 • Υγιεινή

Ευέλικτες επιλογές υγιεινής, τόσο για το όλο σύστημα με τον ΗΥ και την οθόνη όσο και για τον ενδοστοματικό σαρωτή. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία τριών διαφορετικών ακροφυσίων – συμπεριλαμβανομένων των ακροφυσίων με δυνατότητα κλιβανισμού και αυτών μιας χρήσης.
 
 • Λεπτομέρεια στη σάρωση

Σάρωση σε εξαιρετική πιστότητα και ακρίβεια: Με τον πρωτοποριακό σένσορα Smart Pixel και τη δυναμική τεχνολογία σάρωσης βάθους για τέλεια ευκρίνεια, ακόμη και σε βάθος έως 20 mm.
 
 • Συνδεσιμότητα

Επιταχύνετε τη ροή εργασίας σας: Χάρη στη δοκιμασμένη σύνδεση με τους συνεργάτες και τη δυνατότητα ανοιχτών επιλογών μεταφοράς δεδομένων, τα εργαστήρια λαμβάνουν αμέσως τα ψηφιακά εκμαγεία υψηλής ανάλυσης ενώ ο ασθενής είναι ακόμα στην έδρα.
 • Χρηστικότητα

Εύκολη σάρωση όλων των υλικών ακόμα και των δύσκολων περιοχών: Το αυξημένο οπτικό πεδίο απεικονίζει μεγαλύτερες περιοχές με λιγότερες λήψεις και άμεση ακρίβεια.
 
 • Ταχύτητα

Ταχύτερη σάρωση με ομαλή ροή: Συγκέντρωση περισσότερων από 50.000 εικόνων ανά δευτερόλεπτο και γρήγορη επεξεργασία μόνο των απαιραίτητων δεδομένων που απαιτεί το λογισμικό.
 
 • Το νέο σκάνερ

Έξυπνα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη άνεση: Κινητή οθόνη αφής 16: 9 και χειριστήριο touch pad για τέλεια εργονομία.

Υγιεινή

Με τις ευέλικτες επιλογές υγιεινής μας, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον βέλτιστο έλεγχο των λοιμώξεων.
 

Ψηφιακή αποτύπωση με το Primescan – Καθημερινή υγιεινή που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Η υπέρβαση των απαιτήσεων υγιεινής διατηρώντας παράλληλα την υψηλότερη ποιότητα σάρωσης ήταν βασικό στοιχείο στην ανάπτυξη του Primescan.

Με τις ευέλικτες επιλογές υγιεινής μας μπορείτε να βασιστείτε στον απόλυτο έλεγχο των λοιμώξεων, τόσο για τον ενδοστοματικό σαρωτή όσο και για τον ενσωματωμένο ΗΥ και την οθόνη.

Primescan

Primescan – το ενδοστοματικό σκάνερ των υψηλότερων απαιτήσεων

 • Άνετη ψηφιακή αποτύπωση χωρίς τον κίνδυνο των μολυσμένων δισκαρίων
 • Πλήρης κάλυψη υγιεινής με δυνατότητα επιλογής καλυμμάτων
 • Ο μοναδικός ενδοστοματικός σαρωτής που παρέχει ποικιλία επιλογών καθαρισμού και απολύμανσης, που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των Κοινοτικών Οδηγιών
 • Ερμητικά κλειστό παράθυρο σάρωσης για την αποφυγή διείσδυσης υγρού κατά τη διαδικασία της σάρωσης

Το σκάνερ – μια ιατρική συσκευή χωρίς συμβιβασμούς

 • Μοντέρνος σχεδιασμός ολόκληρου του συστήματος με λείες επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα.
 • Το σύστημα αφής εξασφαλίζει υψηλότερα επίπεδα υγιεινής σε σύγκριση με το κλασικό πληκτρολόγιο.
 • Ιατρική συσκευή εγκεκριμένη για χρήση κοντά στον ασθενή
Primescan

«Η επιλογή στο αφαιρούμενο παράθυρο του σαρωτή, όπως επίσης και του κλιβανιζόμενου καλύμματος του Primescan παρέχει τόσο σε μένα όσο και στα μέλη του προσωπικού ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας»

Primescan

«Από άποψη υγιεινής, για αυτό που με πείθει προσωπικά το Primescan είναι το κλειστό παράθυρο σάρωσης. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μετατρέψουμε το σάλιο σε αερολύματα που είναι δύσκολο να απολυμανθούν. ».

Primescan Hygiene Flyer

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο για τις δυνατότητες στην απόλυτη υγιεινή που καλύπτονται με το Primescan.

The Primescan Hygiene Concept

Ακρίβεια

«Αυτό που αναζητώ είναι η ακρίβεια. Το Primescan είναι η απάντηση μου».

Το νέο Primescan δεν δίνει μόνο ένα PoV, αλλά 1 εκατομμύριο:

Ο καινοτόμος αισθητήρας Smart Pixel επεξεργάζεται περισσότερα από 1.000.000 σημεία 3D ανά δευτερόλεπτο, παράγοντας φωτορεαλιστικά και εξαιρετικά ακριβή δεδομένα. Το Primescan θεωρήθηκε ως το πιο ακριβές μεταξύ των δοκιμασμένων ενδοστοματικών σκάνερ που συγκρίθηκαν σε μια in-vitro μελέτη. * Η τεχνολογία δυναμικής σάρωσης βάθους επιτρέπει τέλεια ευκρίνεια και εξαιρετική ακρίβεια, ακόμη και σε βάθος έως 20 mm – το απόλυτο πλεονέκτημα για βαθύτερες ενδείξεις.

What you see is what you get: Λόγω της ικανότητας του Primescan να κάνει σάρωση με απίστευτη πυκνότητα δεδομένων, παρέχει ολοκληρωμένες τρισδιάστατες δομές από όλα τα οπτικά πεδία – από την πρώτη κιόλας σάρωση.

 

* Ender et al, Ακρίβεια πλήρους και μερικής γνάθου των πραγματικών ενδοστοματικών συστημάτων σάρωσης in-vitro Int J Comput Dent 2019; 22(1); 11- 19; Στην ομότιμη ομάδα των ενδοστοματικών σαρωτών, οι οποίοι δεν κάλυπταν πολλά συστήματα που διατίθενται σήμερα στο εμπόριο, το Primescan έδειξε τις καλύτερες μέσες τιμές σε ολόκληρα τμήματα της γνάθουπρόσθιου και οπίσθιου τμήματος, ισχύουν λίγα στατιστικά όρια.

Έως 20 mm

Μέτρηση βάθους με τέλεια ευκρίνεια

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο

3D σημεία επεξεργάζονται ανά δευτερόλεπτο

Ταχύτητα

«Τα γρήγορα αποτελέσματα είναι η φιλοδοξία μου. Και το Primescan είναι η απάντησή μου.» ».

Επιταχύνετε τη διαδικασία: Η μοναδική τεχνολογία του Primescan επιτρέπει εύκολη λήψη και ταχύτερη επεξεργασία περισσότερων δεδομένων σε υψηλότερη ανάλυση. Η έξυπνη επεξεργασία διασφαλίζει τη βέλτιστη αλληλεπίδραση με το λογισμικό μεταδίδοντας ακριβώς τα δεδομένα για τα οποία πρέπει να γίνει επεξεργασία. Το αποτέλεσμα: Εμφανίζονται αμέσως πλήρη μοντέλα τρισδιάστατης σάρωσης, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα σαρώνετε.

 

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας: Χάρη στις απρόσκοπτες, αποδεδειγμένες και ανοιχτές επιλογές μεταφοράς δεδομένων, τα εργαστήρια και άλλοι συνεργάτες λαμβάνουν μοντέλα υψηλής ανάλυσης την ίδια στιγμή. Με το Primescan, επωφελείστε από την ελευθερία να κάνετε την καλύτερη επιλογή ροών εργασίας για εσάς και τους ασθενείς σας.

Περισσότερες από 50.000 ενοποιημένες εικόνες ανά δευτερόλεπτο

Άμεση μεταφορά δεδομένων

σε εξωτερικούς συνεργάτες

Χρηστικότητα

«Η χρηστικότητα είναι ο στόχος μου. Και το Primescan είναι η απάντησή μου».

Primescan
Απολαύστε την ελευθερία σάρωσης: Το Primescan σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη σάρωση αμέσως. Προσφέρει συνεχή αυτόματη θέρμανση για σάρωση χωρίς να θαμπώνει –  πράγμα που σημαίνει ότι είστε πάντα έτοιμοι να σαρώσετε. Οξείες γωνίες; Περιοχές με δυσκολία πρόσβασης; Υλικά που γυαλίζουν; Εύκολη δουλειά για το Primescan. Χάρη στο μεγάλο οπτικό πεδίο, θα μπορείτε να απεικονίσετε μεγαλύτερες περιοχές με λιγότερες σαρώσεις και με άμεση ακρίβεια. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα σάρωσης εμφανίζονται αμέσως στην οθόνη αφής του σκάνερ.

Ελέγξτε πιθανή μόλυνση: Μια ποικιλία τριών διαφορετικών καλυμμάτων εγγυάται ότι θα ικανοποιήσετε τόσο τις ανάγκες του ιατρείου σας όσο και όλες τις γενικές απαιτήσεις υγιεινής. Επιλέξτε καλύμματα από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλί από ζαφείρι ή ένα αυτοκλιβανιζόμενο προστόμιο. Διατίθενται επίσης καλύμματα μίας χρήσης

Εύκολη σάρωση των απότομων επιφανειών.

των απότομων επιφανειών.

Ολοκληρωμένη απολύμανση όλες οι διαδικασίες εξυπηρετούνται.

όλες οι διαδικασίες εξυπηρετούνται.

Η νέα εποχή της ενδοστοματικής σάρωσης

Βιώστε τη διαφορετικότητα

Δείτε τα παρασκήνια!! Μάθετε περισσότερα για το τμήμα ανάπτυξης της Dentsply Sirona, εξοικειωθείτε με τους αφοσιωμένους μηχανικούς μας και αφήστε τους συναδέλφους επαγγελματίες να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία με το Primescan μαζί σας.

Εντυπωσιακό σε κάθε λεπτομέρεια: Το νέο σκάνερ

Το νέο σκάνερ είναι ένας σταθμός εργασίας σχεδιασμένος για σύγχρονη οδοντιατρική με επίκεντρο τον οδοντίατρο. Έρχεται με ένα Touchpad και μια κινητή οθόνη αφής ευρείας μορφής 16:9, προσφέροντάς σας μια εξαιρετικά διαισθητική και εργονομική πλατφόρμα εργασίας.

Τα πλεονεκτήματά σας με μία ματιά:

 • Οθόνη και πληκτρολόγιο αφής για πιο άνετη χρήση
 • Κινηματική για τέλεια εργονομική τοποθέτηση
 • Έξυπνη εφαρμογή υγιεινής για γρήγορη και εύκολη απολύμανση
 • Φορητότητα για πλήρη κινητικότητα με μπαταρία που διαρκεί περισσότερο από 60 λεπτά.

Η καλύτερη επιλογή για το οδοντιατρείο σας : Κάνετε ψηφιακή αποτύπωση και συνεχίστε να εργάζεστε με τους αξιόπιστους συνεργάτες σας ή απολαύστε τα οφέλη από το ολοκληρωμένο σύστημα CAD CAM.

Primescan

Το Primescan εξυπηρετεί τις ανάγκες σας με δύο διαφορετικά μοντέλα:

Primescan AC με λογισμικό Connect:

 • Υποστηρίζει επιλογές μεταφοράς δεδομένων στους συνεργάτες σας
 • Ασφαλής και κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων μέσω του Connect Case Center Inbox
 • Εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης σε πλήρη ροή εργασίας
 • Οθόνη & πληκτρολόγιο αφής και έξυπνο περιβάλλον εργασίας για το χρήστη

CEREC Primescan AC με λογισμικό CEREC:·

 • Το σύστημα για οδοντιατρική μιας μόνο επίσκεψης·
 • Ευέλικτες επιλογές εξαγωγής δεδομένων·
 • Αυτοματοποιημένη ροή εργασίας χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη
 • Δυνατότητα αφής και έξυπνο περιβάλλον εργασίας για το χρήστη

Χρήση του CEREC δίπλα στην οδοντιατρική έδρα

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το CEREC Primescan AC με το λογισμικό CEREC?

Primescan Προσπέκτους

Κατεβάστε το φυλλάδιο εδώ για να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Primescan.