CAD – Ενδοστοματικό σκάνερ

Μέσω της κάμερας φωτογραφίζονται τα παρασκευασμένα δόντια, σχεδιάζεται το όριο και το λογισμικό σχεδιάζει την τελική αποκατάσταση.

  • Σάρωση χωρίς spray
  • Ασύγκριτη ευκολία στο χειρισμό
  • Ευκολία στη διαδικασία
  • Ακριβείς 3D σαρώσεις σε φυσικό χρώμα
  • Ενημέρωση του ασθενούς
Previous slide
Next slide
CAD – Ενδοστοματικό σκάνερ

Σάρωση χωρίς spray

Το ενδοστοματικό σκάνερ CEREC Omnicam δε χρειάζεται spray προκειμένου να σκανάρει τα δόντια και τα ούλα. Απλά τοποθετείτε την κάμερα στο στόμα και η σάρωση ξεκινά αυτόματα. Η σάρωση ημισείας ή και ολόκληρης γνάθου ολοκληρώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

CAD – Ενδοστοματικό σκάνερ

Ασύγκριτη ευκολία στο χειρισμό

Τέλεια πρόσβαση. Η CEREC Omnicam ταιριάζει απόλυτα στο χέρι. Το μέγεθος της είναι τόσο μικρό όσο μιας χειρολαβής μικρομότορ, με αποτέλεσμα να μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία στο στόμα του ασθενούς και να φωτογραφήσετε γρήγορα και υπό οποιαδήποτε γωνία.

CAD – Ενδοστοματικό σκάνερ

Ευκολία στη διαδικασία

Απλά κινείτε την κάμερα κοντά στα δόντια, με μια μόνο συνεχόμενη κίνηση. Τα δεδομένα αυτόματα απεικονίζονται σε 3D μορφή στην οθόνη. Η συνεχόμενη ροή της εργασίας, δίνει ένα εντυπωσιακό εύρος ενώ μπορείτε να διακόψετε και να ξεκινήσετε πάλι τη σάρωση οποιαδήποτε στιγμή.

CAD – Ενδοστοματικό σκάνερ

Ακριβείς 3D σαρώσεις σε φυσικό χρώμα

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπετε το 3D μοντέλο, σε ζωντανό και φυσικό χρώμα στην οθόνη. Οι διάφορες περιοχές απεικονίζονται στις φυσικές τους αποχρώσεις. Αυτό το άμεσο και ρεαλιστικό feedback, σας βοηθά να πλοηγηθείτε άνετα στη στοματική κοιλότητα ενώ επιτρέπει να διαχωρίζετε τις εργασίες αμαλγάματος, χρυσού ή ρητίνης. Κλινικά, παρέχει μια ξεκάθαρη διαφοροποίηση ανάμεσα στα ούλα και τα όρια της παρασκευής.

CAD – Ενδοστοματικό σκάνερ

Ενημέρωση του ασθενούς

Ενημέρωση του ασθενούς για την κατάσταση του προβλήματος του και από κοινού επιλογή για τον τρόπο αποκατάστασης –Επιλέγοντας από το λογισμικό την συμβουλευτική κατάσταση (counseling mode) μπορεί ο ιατρός να κάνει λήψη βίντεο της πασχούσας περιοχής σε φυσικά χρώματα, να δείξει στον ασθενή το πρόβλημα του και να παραθέσει τις δυνατές επιλογές για αποκατάσταση. Έτσι, θα μπορεί να γίνει και μια συγκριτική παρουσίαση του τελικού αποτελέσματος σε σχέση με την αρχική κατάσταση.