Τα Πανοραμικά ORTHOPHOS συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα μηχανήματα της αγοράς. Η Sirona έχει πλέον πουλήσει περισσότερα από 100.000 μονάδες παγκοσμίως. Και είναι λογικό αφού τα συστήματα αυτά είναι εντυπωσιακά χάρη στην ποιότητα και τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους. Πριν από λίγες ημέρες, το πανοραμικό τελευταίας τεχνολογίας, ORTHOPHOS SL, έλαβε το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο Red Dot Award για το προϊόν με τον καλύτερο σχεδιασμό το 2015.

Bensheim/Salzburg.

Οι υβριδικές συσκευές για τις ακτινογραφίες 2D & 3D είναι η σύγχρονη απάντηση στις απαιτήσεις των ιδιωτικών οδοντιατρείων. Αυτή είναι η φιλοσοφία της λειτουργικότητας και του σχεδιασμού των προϊόντων ORTOPHOS που αποδεικνύεται όχι μόνο από τις υψηλές πωλήσεις της Sirona, αλλά και από το βραβείο Red Dot Design Award για το ORTHOPHOS SL, που έλαβε χώρα τον Ιούλιο στο Aaltho Theatre στο Έσσεν της Γερμανίας με παρόντες όλους τους αντιπροσώπους τους διεθνούς design.

Για ακόμα μια φορά, τα προϊόντα Sirona βγήκαν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στα 60 χρόνια λειτουργίας της, 1.994 επιχειρήσεις από 56 χώρες έχουν υποβάλλει 4.928 καινοτομίες στη διοργάνωση Red Dot Design Award. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από γνωστούς σχεδιαστές, διακεκριμένους καθηγητές σχεδιασμού και δημοσιογράφους που ασχολούνται με το χώρο του εμπορίου από 25 χώρες, αξιολόγησαν κάθε προϊόν για τη λειτουργικότητα, την καινοτομία την ποιότητα και την οικολογική συμβατότητα.

Νέα πρότυπα στην τεχνολογία και το σχεδιασμό.

Το ORTHOPHOS SL είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς ιστορίας: Μαζί με το ORTHOPHOS Plus DS, το πρώτο ψηφιακό πανοραμικό ακτινολογικό μηχάνημα παρουσιάστηκε το 1995. Η Sirona, που ήδη ήταν τότε πρωτοπόρος στην ψηφιακή οδοντιατρική τεχνολογία, συνέχισε να θέτει νέα πρότυπα στη διάγνωση και το σχεδιασμό θεραπείας στις επόμενες δεκαετίες μέσα από γενιές μηχανημάτων. Το 2010 για παράδειγμα, ήρθε η επανάσταση στα πανοραμικά 3D με το ORTHOPHOS XG 3D: ως υβριδική συσκευή, το σύστημα εξασφάλισε την είσοδο στην τεχνολογία DVT. Το ‘αδερφάκι του’, ORTHOPHOS SL, που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση της Κολωνίας το 2015 είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα νέα στάνταρ από πολλές απόψεις και φυσικά το design. Γι’ αυτό το λόγο έλαβε και το βραβείο Red Dot Design Award.

Τέλεια ενσωματωμένες δυνατότητες

Ο ειδικός σχεδιασμός του ORTHOPHOS SL με τον οποίο δημιουργούνται οι εξαιρετικής ποιότητας ακτινογραφίες 2D και 3D, εντυπωσίασε πρόσφατα την κριτική επιτροπή των Βραβείων Σχεδιασμού Προϊόντων iF Awards. Η συνολική αξιολόγηση περιελάμβανε ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο το μηχάνημα εντάσσεται στο ιατρείο. Τα ακτινολογικά μηχανήματα της οικογένειας ORTHOPHOS κερδίζουν πόντους λόγω των αρμονικών λύσεων που προσφέρουν, όπως για παράδειγμα το έξυπνο λογισμικό SIDEXIS 4. Τέλος, το μηχάνημα σε συνεργασία με το λογισμικό, παρέχει επαρκείς δυνατότητες στη ροή εργασιών σε περιπτώσεις διπλής επέμβασης, χειρουργικής και προσθετικής, ή για την ανάλυση των αεραγωγών στις περιπτώσεις που ο ασθενής εμφανίζει αποφρακτική υπνική άπνοια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Πανοραμικά της Sirona http://www.dentica.gr/panoramics.html .

ORTHOPHOS: Με εργονομικό σχεδιασμό και νέους σένσορες για ακόμη καλύτερες απεικονίσεις.
Ενθουσιασμένοι με το βραβείο Red Dot Award για το ORTHOPHOS SL (από αριστερά προς τα δεξιά): Stefan Maier, Jörg Haist, Franziska Riversa και Dieter Thoma της Sirona.

 

ORTHOPHOS: Με εργονομικό σχεδιασμό και νέους σένσορες για ακόμη καλύτερες απεικονίσεις.
Το νέο Πανοραμικό Sirona Orthophos SL.