26 Μαρτίου 2018


Η Dentsply Sirona ανακοινώνει την εξαγορά της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας OraMetrix.

Η Dentsply Sirona, υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση της OraMetrix, μιας βιομηχανίας παροχής καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας 3-D που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την προβλεψιμότητα και την αποτελεσματικότητα της ορθοδοντικής θεραπείας. Αυτό θα επιτρέψει περαιτέρω στην Dentsply Sirona να παρέχει μια συνολική ορθοδοντική λύση με clear aligners στους πελάτες της.

Η OraMetrix προσφέρει μια εξελιγμένη πλατφόρμα CAD που αναπτύχθηκε για τους οδοντιάτρους όσον αφορά την παροχή σταθερών και προβλέψιμων ορθοδοντικών αποτελεσμάτων. Η εξαγορά, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της GAC και τις ψηφιακές τεχνολογίες της Dentsply Sirona, θα επιτρέψει στην Dentsply Sirona να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ορθοδοντική θεραπεία που θα περιλαμβάνει μια πλήρη λύση clear aligner.

 

Ο Brad Clatt, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Dentsply Sirona Orthodontics σχολίασε: “Η αποστολή της Dentsply Sirona είναι να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες οδοντιάτρους να παρέχουν καλύτερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη οδοντιατρική περίθαλψη. Το OraMetrix έχει αφιερώσει πάνω από μια δεκαετία για να προσεγγίσει αυτή την κλινική προσέγγιση.  Το αποτέλεσμα είναι ένα προηγμένο σύστημα ψηφιακής διάγνωσης και σχεδιασμού θεραπείας, το οποίο θα παρέχει στους γιατρούς την ευελιξία, την ταχύτητα και τον έλεγχο που χρειάζονται για να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς τους με πολλαπλούς τρόπους σε μια ενιαία πλατφόρμα. Πιστεύουμε ότι αυτή η πλατφόρμα θα μας επιτρέπει στο μέλλον να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση ορθοδοντικής θεραπείας “.

 

Μεταξύ των πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών της, η OraMetrix προσφέρει μια ισχυρή, πλατφόρμα λογισμικού που ενσωματώνει πολλαπλά διαγνωστικά μέσα, όπως δεδομένα CBCT, Κεφαλομετρικές και Πανοραμικές ακτινογραφίες και δεδομένα του προσώπου. Μετά την εξαγορά, η Dentsply Sirona θα είναι σε θέση να παρέχει μια πλήρη ροή εργασίας με μια ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών που θα επιτρέπουν στους οδοντιάτρους να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του ασθενούς για αισθητική και γρήγορη θεραπεία.Η OraMetrix θα αποτελέσει συμπληρωματικό τμήμα της επιχειρησιακής μονάδας της Dentsply Sirona και θα ενισχύσει τη συνολική προσφορά χαρτοφυλακίου της Dentsply Sirona ως The Dental Solutions Company ™.

 

Σχετικά με την OraMetrix

Η OraMetrix είναι ο κορυφαίος προμηθευτής καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας 3-D που βελτιώνουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της ορθοδοντικής θεραπείας. Η αποκλειστική τεχνολογία του, το σύστημα SureSmile, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην ορθοδοντική. Το SureSmile επιτρέπει τη χρήση ψηφιακών εργαλείων ακριβείας σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας ορθοδοντικής θεραπείας – διάγνωση, προγραμματισμό και παρακολούθηση της θεραπείας και προσαρμογή aligners. Για τους γιατρούς, το SureSmile προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και έλεγχο, ενώ οι ασθενείς αντιμετωπίζουν μικρότερους χρόνους θεραπείας, λιγότερη συνολική ενόχληση και λιγότερες επισκέψεις στο ιατρείο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ορθοδοντικό σύστημα θεραπείας που προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους γιατρούς. Η OraMetrix, που ιδρύθηκε το 1998, απασχολεί περίπου 130 υπαλλήλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και την Αυστραλία.