Form 3B+

Ένας εξελιγμένος 3D Printer σχεδιασμένος για Οδοντιατρική χρήση

Εκτυπώστε γρήγορα εξατομικευμένες εργασίες για τον κάθε ασθενή. Αξιοποιήστε την καινοτόμο τεχνολογία και εξοπλίστε το ιατρείο σας με τον Form 3B+, ένα προηγμένο εκτυπωτή 3D για επαγγελματίες του χώρου της υγείας.
Ο Form 3B+ είναι συμβατός με ολόκληρη την βιβλιοθήκη των υλικών τεχνολογίας SLA, συμπεριλαμβανομένων και βιοσυμβατών και αποστειρούμενων υλικών

Form 3B+

Από την Πρώτη Εκτύπωση μέχρι το Πρότυπο Φροντίδας

Αξιόπιστος, οικονομικά προσιτός, με πρόσβαση σε πολλά και υψηλής απόδοσης υλικά. Χρησιμοποιήστε τον Form 3B+ από την πρώτη σας εκτύπωση μέχρι να καθιερωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Form 3B+

Εκτυπώστε με λεπτομέρεια

Ο Form 3B+ έχει ικανό όγκο ώστε να τυπώνει πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Έχοντας μικρό ενεργειακό αποτύπωμα, μπορείτε εύκολα να αυξάνετε την παραγωγή ανάλογα με την ζήτηση. Πάνω από 70 εκατομμύρια εργασίες εκτυπώθηκαν στους εκτυπωτές SLA της Formlabs το 2020 μόνο.

Form 3B+

Εκτύπωση On-Demand

Για απαιτητικές ροές εργασίας και για εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, δουλέψτε γρηγορότερα και αξιοποι΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ηστε στο έπακρον τους πολυδύναμους και εύκολους στην χρήση εκτυπωτές Formlabs.

Form 3B+

Επικυρωμένη ροή εργασίας

O Form 3B+ έχει επικυρωθεί από το FDA. Είναι επίσης συμβατός με μια γκάμα βιοσυμβατών και αποστειρώσιμων υλικών, που κατασκευάζονται στην εγκεκριμένη από το FDA, ISO 13485 γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

Ο FORM 3B+ είναι ιδανικός για :

Form 3B+

Πάντα στη διάθεσή σας.

Ο Form 3Β+ λειτουργεί ασταμάτητα με ελάχιστη επίβλεψη. Είναι ρυθμισμένος με τέτοια λεπτομέρεια, ώστε ο χρόνος εκτύπωσης να είναι πάντα βέλτιστος και εσείς να είστε κάθε φορά έτοιμοι να εκτυπώσετε την επόμενη εργασία για τους ασθενείς σας.

250mW 

Ισχύς Laser

25-300μm

Πάχος Layer

Εύχρηστο και αποτελεσματικό. 

Ενσωματώστε τώρα τον Form 3Β+  στην καθημερινότητά σας

Με αυτόματη εναπόθεση ρητίνης, απλό λογισμικό προετοιμασίας εκτύπωσης, εύχρηστα αξεσουάρ όπως το Build Platform 2, και την πατενταρισμένη τεχνολογία Quick Release, o Form 3Β+ σχεδιάστηκε για να είναι αποτελεσματικός.

.

Form 3B+

Εκπληκτική ποιότητα εκτυπώσεων

Ο Form 3Β+  τυπώνει σε επίπεδο μικρόμετρου, κρίσιμη λεπτομέρεια για την εκτύπωση χειρουργικών εργαλείων και ιατρικών συσκευών που απαιτούν ιδιαίτερη λεπτομέρεια, ενώ η ποιότητα επιφάνειας και η υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης, διασφαλίζουν ότι όλες οι εργασίες πληρούν τα πρότυπα παραγωγής.

25μm XY

Aνάλυση

85μm

Laser Spot Size

Υλικά για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με πάνω από 50 υλικά συμβατά με τον Form 3Β+. Με τεχνολογία που έχει επαληθευτεί σε πολλαπλές ροές εργασίας και βιοσυμβατά ISO 13485 υλικά κατασκευασμένα σε εγκαταστάσεις που έχουν εγκριθεί από το FDA, ο Form 3B+ αποτελεί ιδανική επιλογή για πληθώρα οδοντιατρικών εφαρμογών .

Form 3B+
Form 3B+

Ανοιχτό Σύστημα που επιτρέπει την καινοτομία στην Ιατρική περίθαλψη

Η Ανοιχτή Πλατφόρμα της Formlabs σας ενδυναμώνει να καθορίσετε νέα πρότυπα φροντίδας. Οι ρυθμίσεις εκτύπωσης προσαρμόζονται και η δυνατότητα εκτύπωσης με οποιαδήποτε ρητίνη 405nm στον Form 3B+ σας δίνουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε καινοτόμες ιδέες για ιατρική έρευνα και ανάπτυξη.

Η Ροή Εργασίας του Form 3B+

Μπορείτε πλέον να κάνετε περισσότερα και να εργαστείτε πιο αποδοτικά με μια ολοκληρωμένη διαδικασία εκτύπωσης 3D. Από την εκτύπωση έως την τελική επεξεργασία, κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιάστηκε με σκοπό την άνεση και την αποτελεσματικότητα.

Σχεδιασμός

Προετοιμάστε τις εκτυπώσεις σας χρησιμοποιώντας το PreForm, το δωρεάν λογισμικό Slicer της Formlabs.

Form 3B+

Εκτύπωση

Ξεκινήστε την εκτύπωση με μερικά μόνο κλικ στην οθόνη του Form 3B+ ή και απομακρυσμένα.

Form 3B+

Πλύσιμο

Βάλτε το Build Platform απευθείας στο Form Wash μετά την εκτύπωση, για αυτόματο ξέπλυμα

Αφαίρεση Εξαρτήματος

Απελευθερώστε άμεσα τα εξαρτήματα από την επιφάνεια εκτύπωσης με το Build Platform 2 και την κατοχυρωμένη τεχνολογία Quick Release.

Form 3B+

Αφαίρεση Supports

Τα βελτιωμένα Light Touch Supports αποσπώνται από τις εκτυπώσεις σε δευτερόλεπτα.

Form 3B+

Cure

Μεταφέρετε τα εξαρτήματα στο Form Cure για να βελτιστοποιήσετε τις ιδιότητες του υλικού και να διασφαλίσετε την ακρίβεια των διαστάσεών τους.

Quick Release Technology

Tο Build Platform 2 με την κατοχυρωμένη Quick Release Technology απελευθερώνει γρήγορα και εύκολα τις εκτυπώσεις από την πλατφόρμα κατασκευής χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Βελτιωμένα Light-touch Supports

Μειώστε τον χρόνο της επεξεργασίας μετά την εκτύπωση με τα βελτιωμένα Light-touch Supports, τα οποία αποκολλώνται ευκολότερα από ποτέ.

Επιτύχετε ένα Άψογο Αποτέλεσμα

Βελτιστοποιήστε τη ροή εργασίας σας και αναβαθμίστε την αισθητική των εκτυπώσεων σας με το εξειδικευμένο σετ Εργαλείων της Formlabs

Μέρος του Οικοσυστήματος της Formlabs

Η Formlabs ξεχωρίζει επειδή προσφέρει απρόσκοπτη ροή εργασίας στις προσθετικές διαδικασίες των εκτυπώσεών σας.  Ο Form 3Β+ αποτελεί ένα ακόμα έμπιστο εργαλείο στα χέρια κάθε οδοντιάτρου ή οδοντοτεχνίτη που καινοτομεί.

Form 3B+

Αυτοματοποιημένο Πλύσιμο και Cure

Παράγετε ανθεκτικά, έτοιμα προς χρήση εξαρτήματα με λιγότερο χρόνο και προσπάθεια. Το Form Wash και το Form Cure διευκολύνουν και αυτοματοποιούν το ξέπλυμα και την τελική επεξεργασία των εκτυπώσεων.

Form 3B+
Form 3B+

Γίνετε μέλη της Παγκόσμιας κοινότητας Formlabs και Υιοθετήστε την Επικυρωμένη, Αξιόπιστη και Πολυδύναμη 3D Εκτύπωση Σήμερα

Μπορείτε πλέον να θέσετε νέα πρότυπα στην καθημερινότητά σας κρατώντας χαμηλά το κόστος και παράγοντας τις εργασίες σας στο ιατρείο ή στο εργαστήριο. Η Formlabs εγγυάται ανεπανάληπτη αξιοπιστία, ποιότητα και ευκολία χρήσης, με αποδεδειγμένες διαδικασίες εργασίας που έχουν δοκιμαστεί από τους Ειδικούς στην Ιατρική.

Form 3B+

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα ενδιαφέροντος